Gå till innehåll
Botkyrka Ridsällskap
Botkyrka Ridsällskap

Ridskolenotiser

Tävlingsnotiser

Stallkulnotiser

Privathästnotiser

BRUS-notiser

  • Förslag på aktiviteter?

    Har du ett förslag på någon aktivitet som du tycker att vi i styrelsen ska anordna? Vi vill veta vad just du tycker skulle vara extra roligt! Är det kanske tårtjakt, rykttävling eller bajsbingo, eller har du förslag på en helt ny aktivitet?Oavsett så får du gärna skriva ner ditt förslag på en lapp i den blåa BRUS-lådan vid kontoret, så kanske nästa aktivitet blir just det som du önskat! Lappar hittar du vid anslagstavlan i stallet.
  • Terrängbana för käpphästar

    Nu är äntligen vår fantastiskt fina bana med terränghinder för käpphästar färdigställd!Den är belägen en liten bit upp i skogen, ungefär ovanför ridskolestallets kontor. Alla i stallet som vill, är välkomna att testa hindren. I framtiden kommer vi i BRUS även att anordna aktiviteter där vi kommer att använda oss av banan. Håll utkik på våra sociala medier för mer information.Hoppas du är lika taggad på den här terrängbanan som vi är!
  • BRUS Verksamhetsberättelse och årsmötesprotokoll

    Här är länken till BRUS verksamhetsberättelse för år 2021 och årsmötesprotokollet från 2022. Klicka HÄR för att hitta dokumenten.

Föreningsnotiser

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Simon Tollstern

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Besöksadress/Postadress

Skräfsta Gård
147 43 Tumba

Kontakta oss

08-530 391 44
info@brs.nu